Home
Biografie
 Blog

 Beelden
Boeken
Gastenboek
Contact
Weblog: 8 November 08

Toen ik vanmorgen bij het opstaan de vele boeketten, nog ingepakte cadeautjes en halve fles champagne in mijn huiskamer zag staan, voelde ik het weer. Dat overweldigende gevoel van warmte dat ik gisteravond heb gekregen van alle kennissen, vrienden en familieleden die aanwezig waren op de officiële lancering van mijn debuutroman.
De mooie woorden van mijn uitgever, de trots van mijn ouders, de tranen van mijn gasten bij het zien van mijn ontroering toen ik vertelde wat dit afgelopen jaar voor mij heeft betekent; het jaar waarin ik een sebatical nam, het jaar waarin ik mijn boek geschreven heb, het jaar waarin ik mijn hart werkelijk heb geopend voor de mensen die mijn leven kleuren en de gebeurtenissen die zich aandienen. En misschien is dat wel het grootste cadeau van alles; het absolute besef en geloof dat ik het leven leid dat voor mij de bedoeling is.
Samen met alle aanwezigen hebben we het boek gelanceerd. Aan elk van de 130 heliumballonnen hing een pagina van mijn boek. Bij het loslaten ervan heeft iedereen een positieve intentie uitgesproken.

Mijn zwangerschap is niet meer, maar een boek is geboren.
In een andere vorm is mijn kindje sinds gisteren ter wereld gekomen. Een prachtige gebeurtenis.

<<<Terug

 
Leonie van Mierlo
Home