Home
Biografie
 Blog
 Beelden
Boeken
Gastenboek
 Contact
Consultancy
In organisatie is het potentieel om succesvol te zijn vaak wel aanwezig, maar omdat een heldere koers en focus ontbreekt, kan er toch onvoldoende vaart gemaakt worden.
Daartoe kan het behulpzaam zijn om, ook in bestaande organisaties, de missie en visie van de organisatie te herijken. Hier vanuit kan een (hernieuwde) unieke positionering bepaald worden. Door deze te vertalen naar, en te communiceren met de mensen, kan het potentieel 'vrij gemaakt' worden.

Sinds 2006 is Leonie van Mierlo werkzaam als zelfstandig marketing/managementconsultant. In deze periode heeft zij diverse organisaties ondersteund bij het formuleren, verwoorden en implementeren van hun (her)positionering. Deze opdrachten heeft zij uitgevoerd samen met haar zakenpartner, Adriaan Tiggelman. Daarnaast vervult zij interim marketingopdrachten.
Organisaties en merken waar Leonie voor gewerkt heeft zijn: Bruna, CliniClowns, Clockwork, Hunkemoller, Juicy Details, KLM, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Ordina, Plan Nederland, Schiphol Tax Free, Transavia, Triceps, Watikjenogwildevertellen.nl, Ziggo.

Voor meer informatie: info@leonievanmierlo.nl

<<<<Terug
Leonie van Mierlo
Consultancy
 Coaching
Home