<script type="text/javascript">
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");
document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
</script>
<script type="text/javascript">
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-6025598-1");
pageTracker._trackPageview();
</script>
Home
 Biografie
Blog
Beelden
 Boeken
Gastenboek

Contact
Boek(en)
8 November 2008 verscheen Leonie
's debuutroman Uit Verwachting.
Wat doe je als je als veertigjarige vrouw een onverwacht cadeautje krijgt dat heel je leven kan veranderen? En hoe ga je om met dromen die niet uitkomen?
In Uit verwachting heeft Niki haar leven ogenschijnlijk goed op orde: ze is een veertigjarige single, heeft een fijn huis in Amsterdam, lieve ouders, voor elke stemming minstens
één vriendin en een goede baan in de marketing. Maar de gedroomde soulmate heeft ze nog niet gevonden. Wanneer Niki onverwacht zwanger wordt van 'een' vriend, staat ze voor de bijna onmogelijke beslissing om het kind wel of niet te houden.
Na een weloverwogen keuze toch voor het alleenstaand moederschap, waarin haar hele leven op zijn plek lijkt te vallen, krijgt ze een miskraam. Opnieuw moet Niki haar verwachtingen van het leven, de liefde en een kind bijstellen.
Een ontroerende roman over dromen en verwachtingen van een vrouw die midden in het leven staat.

Momenteel werkt Leonie aan haar tweede boek. Wil jij als eerste een gratis preview krijgen, laat dan hier je emailadres achter.

Leonie van Mierlo
Lezersquotes:

'Leest als een trein'

Ik heb je boek net uit! wat een super mooi en recht uit het hart verhaal.Al lezende kan ook deze bikkel de ogen niet droog houden omdat het een gemis is dat vlokje haar moeder niet heeft leren kennen en ook om de twee keer dat ik zelf uit verwachting raakte.


Geweldig wat een verhaal, wat een emotie`s! Tranen die over mijn wangen liepen, zo voelde ik met je mee terwijl ik de nare ervaring niet eens met je kan delen, ik heb nog nooit een miskraam gehad. En de humor in je boek is ook heerlijk. Heel waardevol de vriendschappen waarover je schrijft, ik durf mezelf nooit goed te geven maar lees in jouw boek dat het tot mooie momenten kan lijden, misschien moet ik proberen ook wat kwetsbaarder op te stellen. Wens ik je verder alle goeds toe.

'Een fantastische, ontroerende beschrijving van een dilemma en de gedachtewereld van een single vrouw van 40 in Amsterdam, die herkenbaar zal zijn voor heel veel vrouwen die in deze situatie zitten of erin gezeten hebben.'

'Ik heb moeten lachen en huilen. Een heel echt verhaal'.

Lees meer reacties
Geef hier
je reactie op
 het boek

 Steen
In de pers
 Sieraad
Uitgeverij
Interview
Leesfragment
Bestel het boek
hier
bij Bol.Com